Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































mandag den 25. maj 2015

Fit graviditet - part 15 - ingen appetit

Det hele er langt fra altid sundt på madkontoen. Jeg har en noget nedsat appetit for tiden, idet Bebs fylder så meget i maven, at jeg ikke føler sult på samme måde som jeg er vant til. Desuden får jeg det ret skidt, hvis jeg spiser for meget af gangen. Noget der kan være svært at styre, hvis man er ude at spise. Men konsekvensen kan være at jeg om natten vågner og er ved at kaste op.
Så derfor har jeg faktisk ikke den store lyst til at gå ud at spise mere - jeg får det simpelhen for dårligt bagefter, især om aftenen.

Men med den nedsatte appetit så påvirker dette også hvad jeg har lyst til at spise. Jeg gider faktisk ikke rigtig lave mad, da jeg alligevel ikke kan spise så meget. Tænker mere på at jeg skal have noget fornuftigt mad, så Bebs får noget tilsvarende god næring.
Det er virkelig ikke en normal mig. Mig som normalt elsker at lave mad og gå op i sund mad er pludselig blevet lidt ligeglad.

Igår aftes var ingen undtagelse, det blev til vandmelon til aftensmad med en Quest proteinbar. Lidt senere fik jeg så en bolle og lidt chokolade og det var så det.

Idag fik jeg også først morgenmad kl 11, som normalt er helt uhørt for mig (vågnede kl 7). Men var ikke sulten og gav mig så til at bage boller. Mmmm nybagte boller med ost og smør - sundt og nærende ikke?

Det hele er dog ikke skidt - jeg får også mit kød, grøntsager og frugt. Men bare ikke på samme måde som jeg er vant til. Glæder mig til der igen bliver lidt mere plads i maven og til at lysten til at lave lækker mad vender tilbage :-) så de sidste 4 uger må gerne gå lidt stærkt !


Ingen kommentarer:

Send en kommentar