Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































tirsdag den 14. februar 2012

Valentinsdag

Hører til dem der egentlig godt kan lide denne dag - ja det er opreklameret og sikkert et godt påfund af blomsterhandlere mm, men jeg kan nu alligevel godt lide tanken om at "fejre" og lave lidt romantisk hygge på denne dag. Men når så min kæreste ikke er hjemme (gad vide om han bevidst har lagt en forretningsrejse på denne dato), så må man jo selv arrangere sin date.

Heldigvis har jeg haft mig en super "date" idag, med min træningsmakker Mie, hvor den stod på styrketræning, spinning og efterfølgende cafe. Super hyggelig aften og ligger nu og flader ud på sofaen med god samvittighed. Perfekt !

Min træningsmotivation er stadig ikke helt i top, så prøver at køre lidt tungere med færre gentagelser i de kommende par uger, for at bryde rytmen og prøve lidt nyt. Det er nok lidt frustrerende for mig, ikke at blive stærkere og føle en udvikling, men omvendt har jeg heller ikke lyst til at gaine og derved tage på i vægt, når der ikke pt er en konkurrence i udsigt. Derfor føler jeg nok, jeg står lidt i stampe, hvilket slet ikke tiltaler mig, da jeg helt klart drives af udvikling og forbedringer.
Men lad os se hvad lidt ekstra tung træning kan gøre ved min styrke og motivation... Jeg kan da heller ikke udelukke en konkurrence i fremtiden, men pt føler jeg mig ikke klar.

Go Valentins aften derude :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar