Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































fredag den 17. februar 2012

Train hard og go home

Når alt kommer til alt så er jeg mest til træning der er hårdt og gør lidt ondt. Ellers føler jeg ikke at jeg har lavet noget.
Idag er en dag, hvor jeg ikke føler jeg har trænet, og det er på trods af, at jeg har været nede i centeret. Jeg skulle prøve Zumba for første gang, hvilket faktisk var ok, men ikke træning i mine øjne. Det er mere sjovt end det er sved og puls. Hvis jeg måske var lidt bedre til at danse, ville det nok have været lidt hårdere :) Men det vil aldrig i mine øjne blive hardcore træning.
Jeg var dog også ret doven og sjovt nok igen idag umotiveret (der tegner sig en uheldig tendens), hvorfor styrketræningen inden zúmba blev til en være gang vatten træning. Lidt hist og pist og alligevel ikke noget. Hmm...
Ud over dette, så har jeg cyklet til og fra arbejde idag (ca 15 km ialt), men jeg føler stadig ikke jeg har trænet idag.

Jeg ved godt jeg nok ikke er som de fleste andre piger i et træningscenter, men træning skal kunne mærkes og være hårdt før det i min verden virker og har effekt. Efter at have trænet mod konkurrence og været nogle hårde diæter igennem, lærer man også sin krop noget bedre at kende, samt sine grænser. Det gør nok også bare, at ens måde at træne på ændres. Der skal presses i bund og det skal gøre lidt ondt - man har jo oplevet det der var værre og hårdere. Så jeg er nok blevet lidt mere hardcore i min træningsstil, men når man ved det er det der virker, hvorfor så ændre det....?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar