Perfekt måde at få spist nogle gode sunde grøntsager uden at man tænker over det. Og så at få det i en brød version er jo perfekt.
Bollerne bliver svampet indeni og let sprøde på toppen. De har ikke helt den samme konsistens som en alm gærdejs bolle, da der ingen mel er i disse boller. Men gode at have med på farten som de er, eller mest ost og pålæg.De er fyldt med gode fibre fra grøntsagerne og proteiner fra æg.
Grøntsagsboller med pizzasmag (9 stk)
- 3 gulerødder (150 gr)
- 200 gr broccoli (1/2 hoved)
- 1 dåse tomatpure
- 4 æggehvider
- 2 hele æg
- 100 gr hytteost
- 3 ss hørfrø
- 3 ss havregryn
- 3 tsk HUSK
- Oregano, salt, chili mm
Gulerødder og broccoli skæres i mindre stykker. Det hele blendes sammen med en stavblender. Blend det godt, så broccoli og gulerødder bliver til pure. Herefter formes dejen med en ske til boller på bagepladen - dejen er våd og skal ikke æltes, brug blot en stor ske.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar