Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































onsdag den 22. april 2015

Protein tilskud og graviditet

Det er vigtigt at få sine proteiner også når man er gravid, men der er heldigvis mange måder at få dem på. Jeg får ikke helt netshoppet så meget som jeg plejer, og mit forbrug af protein pulver er dalet meget efter jeg blev gravid.
Havde en periode hvor jeg slet ikke havde lyst til det (min kvalme periode og kunne ikke klare noget sødt) og efterfølgende blev min træning noget lettere, dvs ikke helt så tung styrketræning, hvorfor muskel opbygning ikke længere var målet.
Målet blev nu ændret lidt til ikke at tage alt for mange overflødige kilo på, hvorfor mine shakes var nemme at skære væk. Det samme galte proteinbarer, men indenfor de sidste 2-3 måneder er de kommet tilbage på planen. Mest af alt for at undgå at spise andet usundt. Så har jeg lyst til noget sødt, er en proteinbar et super alternativ og de er nemme at have med i tasken. Men pas på, mange af dem er store sukker og kalorie bomber.

Jeg er ret forelsket i Quest barer, som er gode på indhold af protein, lave på kalorier, gluten fri og tæt på sukkerfri. Ellers laver jeg mine egne, som er super nemt og smager fantastisk (opskrift findes her).

Men fandt lige disse dejlige Quest barer på nettet - 1 kasse 199 kr. Normal pris er 250 kr. Og så var fragten desuden gratis. Bestil på følgende hjemmeside: Quest tilbud
Det kunne jeg ikke modstå og kan nu næsten ikke vente til de kommer med posten :-)

Så ja jeg anvender stadig proteinbarer og lidt proteinpulver under min graviditet, bare i et noget mindre omfang end normalt. Proteinpulveret anvendes nu primært til bagværk og desserter og ikke som deciderede shakes. De kommer nok tilbage på planen efter fødsel, men pt har jeg et andet fokus end muskel opbygning, hvorfor jeg ikke ser det store behov for shakes. Spiser generelt proteinrig kost, så skal nok blive dækket ind af proteiner via almindelig kost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar