Alt for lang tid siden jeg har fået wok mad og havde helt glemt hvor godt det smager. Og så er det ret simpelt at lave. Det eneste der tager tid, er at snitte/skære grøntsagerne ud.
Men wok er jo en super måde, at få en masse grøntsager på. Og så er det kun fantasien der sætter sine begrænsninger for, hvad man kunne tænke sig at putte i.
Jeg brugte følgende ingredienser:
- rødløg
- forårsløg
- gulerødder
- hvidkål
- friske grønne bønner
- tiger rejer (300 gr)
- lidt æggenudler
Wok sovsen (2 pers)
- 1 ds kokosmælk
- 3 fed hvidløg
- chili
- ingefær
- sur/sød chili sovs
- rød karry paste
- salt/peber
Hvidløg svitses på panden i lidt olie og resten tilsættes og smages til. Herefter tilsættes nudler og koges kort (2min).
Rejer tilsættes og koges kort (2min) og alle grøntsagerne (snittet) puttes i woken og koges let til det hele er varmet igennem.
Serveres straks, så der stadig er godt bid i de friske grøntsager.
Men wok er jo en super måde, at få en masse grøntsager på. Og så er det kun fantasien der sætter sine begrænsninger for, hvad man kunne tænke sig at putte i.
Jeg brugte følgende ingredienser:
- rødløg
- forårsløg
- gulerødder
- hvidkål
- friske grønne bønner
- tiger rejer (300 gr)
- lidt æggenudler
Wok sovsen (2 pers)
- 1 ds kokosmælk
- 3 fed hvidløg
- chili
- ingefær
- sur/sød chili sovs
- rød karry paste
- salt/peber
Hvidløg svitses på panden i lidt olie og resten tilsættes og smages til. Herefter tilsættes nudler og koges kort (2min).
Rejer tilsættes og koges kort (2min) og alle grøntsagerne (snittet) puttes i woken og koges let til det hele er varmet igennem.
Serveres straks, så der stadig er godt bid i de friske grøntsager.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar