Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































mandag den 27. april 2015

Min last - proteinbarer

Gad vide hvad tilhører mig på billedet :-)  ??
Der var træningsfri til mig i weekenden, men til gengæld
shopping af proteinbarer
Vi har alle vores laster og en af mine er helt klart proteinbarer. Jeg elsker dem og ikke mindst jagten på den bedste proteinbar. Jeg kan bruge oceaner af tid på at finde det rette tilbud inden jeg slår til og her snakker vi netshopping.

Men det gik lidt nemmere til for sig i weekenden, da vi var i Hamborg, min kæreste skulle løbe marathon og jeg var selvfølgelig trofast hepper med et vennepar. Og i Tyskland har de en af mine yndlings butikker, når det gælder proteinbarer - Rossmann. Det er lidt som en Matas, og så har de blot billige proteinbarer, med et fornuftigt kalorie indhold. 

Jeg var også lige ved at kaste mig over deres lækre nødde udvalg, men droppede det, da jeg jo godt er klar over, at jeg bare spiser ekstra mange nødder, hvis de er der.

Nå men man kan få proteinbarer (mærket Champ) til under 10 kr pr bar, med 20 gr protein og ca 140 kcal - det er sku ret fantastisk. De er helt perfekte at have med på farten, når man kan risikere at blive lidt sulten/lækkersulten. Jeg er fan af disse ! Quest barer er stadig min farvorit, men det er jo rart, at have lidt at veksle imellem.

Så jeg fik da hamstret lidt - havde ikke taget en kurv, så det blev alke dem jeg kunne bære :-) ellers må jeg jo en tur til Hamborg igen :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar