Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































fredag den 10. april 2015

Banan muffins, gluten og sukkerfri

Super dejlige muffins uden mel, gluten, smør eller sukker. Og stadigvæk smager de søde og dejlig lækre i konsistens. Det er klart en ny farvorit og skal klart bages igen i weekenden.

Banan muffins (6 stk)
  • 1 banan (ca 100 gr)
  • 40 gr mandler (eller mandelmel)
  • 50 gr dadler
  • 2 hele æg 
  • 1 æggehvide
  • 15 gr proteinpulver (vanilje, kanel eller lign smag)
  • Lidt salt
  • 10 gr kakaonibs (eller hakket sukkerfri chokolade)
Blend mandler til mel, hvis der ikke anvendes mandelmel. Derefter stavblender resten så dadlerne blendes godt ud. Kakaonibs/chokolade vendes i massen og hældes i muffinsforme.

Bages ved 180 gr i ca 25 min.

Smelt evt lidt chokolade på toppen af muffins (fint hakket chokolade på hver muffins efter de er kommet ud af ovnen, og det smelter let). Kan spises med det samme eller gemmes til chokoladen er stivnet. De er mindset lige så gode dagen efter.

Jeg anvente kakaonibs og havde ikke noget sukkerfri chokolade til overtræk. Men de er ligeledes super gode uden chokolade. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar