Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































mandag den 6. april 2015

Dedication - i Can, I Will

Det går stadig ret godt med at træne og igår var ingen undtagelse. På trods af at søvnen havde været total mangelfuld og mega ringe natten inden.
Det med at spise for store måltider duer bare slet ikke. Vi havde ellers været til den mest lækre
middag på restaurant Fredrikshøj i Århus lørdag aften og fået suveræn mad. Men nok lige i overkanten for min tykke gravide mave.
Så kan jeg kom hjem kunne jeg godt mærke, at jeg var overmæt, og måtte ligge og kæmpe til kl 03 med ikke at kaste op.

Det betød, at igår morges var jeg mega træt, men der var jo planlagt træning på programmet efter en påskefrokost.

Så mig ned i Fitness World, Scan og så var der lukket - helligdag hvor der kun er åbent til kl 15 ( kl var lidt over 16). Hmm kørte videre til næste center og igen var der lukket. Tænkte om jeg skulle tage det som et tegn og tage hjem, men nej forsøgte mig med det sidste center, som jeg var ret sikker på havde åbent.
Det havde det også, men da der ingen bemanding var, så kunne man ikke komme ind uden specielt armbånd. F...k jeg var lettere irriteret, nu var jeg lige klar og så kunne jeg ikke træne.

Imens kom en fyr ud af centeret og var så venlig at lukke mig igennem alle sikkerheds dørene. Jubiiii nu kunne jeg endelig træne.

Ja er man dediceret, så er man dedikeret. Har jeg først besluttet mig og planlagt det i mit hoved, så skal der ret meget til, før jeg dropper min træning - og tredje gang er jo åbenbart lykkens gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar