Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































mandag den 2. marts 2015

Fit graviditet - part 8 - Im big

Så er løb ovre for denne omgang. Noget jeg lige måtte sluge og erkende, da jeg nok havde troet og forestillet mig, at jeg kunne blive ved med et stykke tid endnu.
Men det føltes hverken godt under mit sidste løb og heller ikke efterfølgende. Så det er nu definitivt droppet. Så det var til og med uge 23 jeg kunne løbe, hvorefter det sluttede.

Har dog trods alt haft nogle gode løbeture på mellem 5-7 km med ca 5.00-5.30 min/km i snit. Og alt mit andet træning som styrke og cardio på en cross trainer kører jeg stadig på med.

Jeg føler nu også at der er kommet mere pres på maven - der er tryk på. Men ikke nok med at jeg selv kan mærke dette, så får jeg det i den grad også at vide.
Ved godt det er ment positivt, men når man føler sig stor og tyk, så er det ikke lige det man har behov for at høre. Og slet ikke når nu det begynder at have en effekt på ens træning, som med mit løb.

Jeg får nemlig ofte kommentaren "du er da godt nok blevet stor.... altså på den gode måde" eller "er du ikke længere i din graviditet...." eller "er du ikke større en normalt" eller "er du sikker på der ikke er to".
Stor og tyk?? Pt 5 måneder henne
Ved jo godt folk mener det godt og at de ofte syntes det sidder godt på maven, men igen er det bare
ikke fedt at blive mødt med den første kommentar at man er stor eller vokset meget siden sidst.

Så jeg føler jeg er nået til et punkt hvor min graviditet begynder at sætte lidt begrænsninger for min træning samt en åbentlys stor mave, det fylde rog trykker.

Det eneste jeg kan glæde mig over, er at jeg trods alt ikke er blevet tykkere end jeg er. Ved ikke hor meget jeg har taget på og går ikke op i min vægt, men hvis jeg tænker og hvad jeg spiser nu ift før min graviditet samt en mindre mængde motion, ja så burde regnestykket i mit hovede være meget være end det reele udseende.
Og det er vel og mærke kun ca 200-300 ekstra kcal jeg skal have om dagen, hviljet jeg helt sikkert får mig. Kombineret med mindre motion, ja så burde det give noget mere overvægt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar