Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































onsdag den 25. marts 2015

Husmodel og chokolade

Jep de to ting hænger sammen og så alligevel ikke. Men lige idag gør de.
På mit arbejde laver vi tøj til gravide og derfor var jeg husmodel til efterårs kollektionen idag, hvilket var meget sjovt. Nok mest for min egen selvtillid, idet jeg klapper mig selv på skulderen og tænker, jeg er da ikke tyk, hvis jeg kan passe kollektionesprøver. Kollektionsprøver som er str M og dermed en normal størrelse.

Så tag den doktor, der mener at jeg har taget lidt for meget på i forhold til gennemsnittet. For det sidder stadig lidt i mit baghoved og noget jeg ikke syntes er fedt at have hængene. Lidt som at være på diæt frem mod en konkurrence og få at vide "du når det aldrig.. du har alt for meget at skulle tabe".

SÅ den fik gas til dagens træning og efterfølgende er der nu afslapning på sofa med cola og
chokolade - sukkerfri. For har hørt at hvis man spiser chokolade under graviditeten, så kan man også spise det, når der skal ammes. Hvis ikke kan det vist give nogle problemer for baby under amning, da babyen ikke er vant til de stoffer eller lign der er i chokolade.

Desuden fik jeg af vide på jobbet den anden dag, at jeg skulle holde mig fra lakrids, men spise chokolade. Hvorfor?
Jo min kollega har 3 børn, hvor de første havde kolik i 4 måneder, hvor konen havde spist lakrids under graviditeten. De to efterfølgende børn var helt stille og rolige, hvor konen havde skiftet lakridsen ud med chokolade under graviditeten.

Så ja det er jo storslået videnskab man kan tage til sig :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar