Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































mandag den 16. marts 2015

Fit graviditet - part 9 - tyk?

Nu er jeg ved at nærme mig 3. Trimester og dermed de sidste 3 måneder af min graviditet. Om den stadig er fit? Ja det vil jeg mene, men føler mig ikke altid sådan.
Syntes jeg har måttet kæmpe lidt mentalt med det at tage på og blive tyk. Og når man så for 20. gang får en bemærkning kastet i hovedet om at man er blevet tyk, stor eller om der ikke er 2 i maven, ja så er det altså ikke super fedt.
Ved jo godt folk mener det på den pæne måde, og at jeg vokser på maven osv, men mit hoved hører
Fit gravid eller tyk gravid?
blot at jeg er tyk.
Og når man så ovenikøbet finder ud af, at man ligger over gennemsnittet for vægt øgning i forhold til ens graviditetsuge, ja så er det ikke ligefrem selvtilliden der sprudler afsted.

Men jeg træner jo stadig ca 5 gange om ugen og spiser da forholdsvist sundt, med plads til hygge og søde sager i weekenden. Derfor kan det stadig være svært at acceptere i ens hoved, alle de kg man har taget på.

Så der arbejdes lige lidt med at acceptere den ekstra vægt, der kommer på kroppen, uden at jeg egentlig føler mig decideret tyk eller særlig besværet. Men vægten har aldrig været min farvorit at måle på - heller ikke under diæt forløb optil en konkurrence. Spejl, billeder og hvordan ens tøj sidder er jeg meget bedre til.

Så aner ikke hvor meget jeg ender med at tage på, men prøver ikke fokusere på det, men blot holde mig sund og rask ved motion og en balanceret kost. Man er nok bare lidt forskruet i ens hoved, når konkurrence træning og en styring af vægt og kost har fyldt meget i mange år. Og så kommer der en graviditet ind fra højre, der rykker rundt på det hele.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar