Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































torsdag den 19. marts 2015

Stille, mor træner

Føler allerede lille bebs er ved at være godt opdraget. Der er efterhånden ved at komme godt gang i aktiviteten i maven og det er lidt syrealistisk at mærke noget bevæge sig inde i maven.
Det kan flytte ens fokus helt, hvis der er godt gang i den og kan til tider ses på maven.

Men det er et tidspunkt på dagen, hvor jeg nu med sikkerhed ved at bebs er stille - det er når jeg træner. Jeg har aldrig mærket det mindste lille spark under træning, så her er ingen undskyldning for ikke at holde koncentrationen.
Så jeg vil mene at den lille allerede er godt opdraget, for mor skal da have tid og plads til sin træning :-)

Idag var jeg faktisk lidt stolt af mig selv. Efter en nat med alt for lidt søvn, var det ikke ligefrem lysten til at være aktiv i fitness der trak. Kombineret med det super lækre vejr, hvor man bare har lyst til at løbe en dejlig tur i den friske forårsluft, ja så var motivationen meget lav.

Men en ting ha raltid virket på mig - lav en træningsplan for ugen og hold dig til den. Har du fra morgenen af planlagt træning om aftenen, så lad være med at diskutere med dig selv om du nu skal afsted. Det er aftalt og derved ingen undskyldninger.

Dette var netop hvad der var planen idag - så selvom jeg var giga træt vidste jeg, at der var ingen vej udenom. Og det blev til en super omgang træning, men en stille bebs i maven.

Så hvis dette blot kan foresætte til efter fødsel, med stille mor træner, så bliver jeg glad :-)
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar