Efter ikke at have bagt eller spist specielt sundt på min ferie, så var det dejligt at få gang i køkkenet
herhjemme igen. Fik igår lyst til at bage en æblebage, godt med friske æbler og kanel. Men stadig på den sunde måde.
Og resultatet blev super lækkert. En dejlig kage med masser af smag af æbler og kanel, som kan nydes med god samvittighed.
Æblekage (ca 8 stykker)
herhjemme igen. Fik igår lyst til at bage en æblebage, godt med friske æbler og kanel. Men stadig på den sunde måde.
Og resultatet blev super lækkert. En dejlig kage med masser af smag af æbler og kanel, som kan nydes med god samvittighed.
Æblekage (ca 8 stykker)
- 2 hele æg
- 1 æggehvide
- 30 gr sukrinmelis (eller andet sødestof)
- 40 gr proteinpulver (anvendte med kanelsmag, vanilje kan ligeledes anvendes)
- 30 gr kokosmel (malet)
- 20 gr havregryn (kan evt udelades, hvis gluten ikke ønskes)
- 120 gr fromage frais
- Lidt vand
- 1 tsk kanel
- Lidt kardemomme (meget lidt)
---------- o ----------
- 1 æble
- 2 ss sukrin gold (minder om brun farin og er super godt hertil, andet sødestof kan anvendes)
- 1 ss kanel
Æg og sukrinmelis piskes godt sammen (lettere luftigt) og resten røres i massen. Massen hældes ud i en form og æbleskiverne trykkes let ned i kagen.
Bages i ca 20 min ved 200 gr - køles let af og nydes.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar