Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































onsdag den 18. februar 2015

For graviditet - part 7 - dizzy

Tyk og træt. Men stadig skal der trænes.
Så har jeg ramt en fase, som jeg ikke er helt tilfreds med og har lidt svært ved at acceptere - træt og svimmel.
Ikke noget jeg er helt glad for, for vil jo bare gerne gøre alting som jeg plejer. Det kan jeg til dels også, men må indrette mig med små ændringer.

Idag har jeg virkelig klappet mig selv på skulderen. Jeg var efter arbejde mega træt og bare klar på at tage hjem og tage mig en lur på sofaen. Jeg overvejede det skam også nøje, men havde heldigvis pakket trænings tasken og tog direkte i fitness.
Jeg blev enig med mig selv, at hvis jeg blot lavede 20 min cardio, så var det bedre end at sove. Så kom derned uden energi og overskud, men med munden på fuldt gab.
Og om det var til mit held ved jeg ikke, men der var smagsprøver på proteinbarer i centeret. Perfekt, lige den rette dag at køre lidt energi ind inden træning. Så efter at have guffet og snakket lidt, så var det igang.

Og det blev en overraskende god træning med styrke og cardio. Om jeg så har endt med at spise alle mine forbrændte kalorier op i proteinbar ved jeg ikke, men jeg fik trænet.

Idag er desværre ikke en unormal dag. Begynder at føle mig mere træt og ikke mindst svimmel. Jeg har normalt et lavt blodtryk og nu under graviditeten er det bare ekstremt lavt. Så jeg bliver svimmel ved blot det mindste. Jeg kan jo knap nok stå op i længere tid af gangen. Jeg føler næsten det er pinligt.

Igår på jobbet skulle jeg lige snakke med en kollega, og efter at have gået op at trappen til et andet
kontor og måske stået og snakket i 10 min, blev jeg svimmel. Jeg måtte lige undskylde og sætte mig ind i et mødelokale på gulvet, for ikke at gå i sort. 5 min efter og så var jeg klar igen.

Og det er bare et eksempel blandt mange. Der er helt sikkert andre faktorer der spiller ind som varme, træthed, lidt for meget fart på mm. Men jeg føler mig lidt svag, og ville ønske jeg blot kunne ignorere det, men det duer nok ikke :-)

Så jeg har klart ramt trætheds- og svimmelheds perioden, hvor jeg kæmper mig igennem. For træningen skal jo stadig holdes ved lige, hvorfor viljestyrken bliver sat lidt mere på prøve for tiden.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar