Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 1. januar 2012

Happy new year

Så blev det et nyt år og måske nye tanker og mål. Jeg er dog ikke type der laver nytårsforsæt, da jeg egentlig ikke tror på at man holder dem eller får dem indfriet, blot fordi de er sat på årets sidste dag. Jeg sætter mig mål, men nok mere noget jeg gør hen af vejen. Jeg syntes dog den er en meget hyggelig tradition, men seriøse mål bør ikke kun blive sat på grund af denne dato.
Jeg har dog brugt dagen idag på at tænke lidt over tingene, der er vel ikke så meget at lave på sådan en første dag i det nye år.

Jeg føler jeg bruger enorm mange tanker og kræfter på træning, kost og velvære. Om jeg er tilfreds med mig selv eller hvad jeg gerne vil gøre bedre. Jeg får enormt hurtigt dårlig samvittighed ved at have spist for meget eller trænet for lidt. og i en tid, hvor julegodter har være fremme på bordet, prikker det endnu mere til min samvittighed. For jeg har ikke holdt mig tilbage og føler lidt min indre kalorietæller er løbet løbsk... Men den skal stoppes og glæder mig allerede til træning imorgen.

Det er lidt pudsigt, hvor hurtigt jeg kan savne min træning, efter blot en dags pause, men det skyldes nok det ekstra madindtag, der trykker på min samvittighed og derved øger min motivation til træning. Jeg elsker skam at træne og den følelse det giver mig, men jeg drives ligeledes af dårlig samvittighed og det at holde sig i form og have en veltrænet krop.

Gad vide om jeg tænker mere over træning, kost og velvære end andre gør - det fylder meget i mit hoved, og hvis jeg spiser noget, der ikke føles godt i min krop, afføder det endnu flere tanker. Vi søger vel alle efter velvære i kroppen, og så er det blot forskelligt hvad der skal til for at opnå dette.

For mig er det nok desværre en ret veltrænet krop, der gør at jeg føler mig tilfreds, og denne krop kræver ikke kun hårdt arbejde, men en styret kost. Det med kosten er ikke helt i kontrol for tiden, men gad vide hvad 2012 byder på.... Lad os se hvad der venter forude

Rigtig godt nytår

Ingen kommentarer:

Send en kommentar