Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































lørdag den 7. januar 2012

Bageprojekter...

Så er der kommet gang i det kreative køkken igen.. Elsker at eksperimentere med nye opskrifter... Denne gang har jeg kastet mig over klassikeren kokosmakroner. Det er noget jeg har fået meget som barn, men jeg husker også de store mængder sukker der er indeholdt i dem... Derfor kom jeg frem til følgende nye opskrift:
2 æggehvider
3 ss Sukrin
½ vaniliestang
nogle dråber vanilje Stevia
30 gr proteinpulver (vælg selv din favorit smag)
100 gr kokosmel

Æggehvider piskes stive med Sukrin, stevia og korn fra vaniliestang. Resten blandes forsigtigt i. Små kugler ligges på bagepapir og bages i ovnen ved 160 gr i ca 15 min...

Vupti vupti og nu kokosmakroner uden sukker og med ekstra protein.. dejligt.. Jeg overvejer at prøve at blende en banan i næste gang. tænker det kunne være lækkert :)




Imorgen står den på brunch med et vennehold, så der skal bages løs igen...

Træning idag stod på dejlig ryg og skulder med min træningsmakker Mie - elsker når vi giver den gas, og kan mærke det hjælper på min motivation at træne med en makker for tiden. Havde efterfølgende step undervisning, og medlemmerne der var med på timen var bare super gode.. Så blev helt stolt af dem og syntes bare det var en fed time...

2 kommentarer:

  1. De ser rigtig lækre ud Lene og jeg har faktisk alt hvad der skal bruges til dem. Er det alm. kokosmel du bruger? Jeg har nemlig også sådan noget fra Red Mills, der er mere fint.

    Gad også godt jeg havde en at træne med nogen gange.. det er rigtig motiverende og også superhyggeligt. Må nøjes med at træne med min søster når jeg ser hende ind imellem - så er der jo også en grund til at tage lidt oftere til Århus.

    Rigtig god søndag og god brunch.

    SvarSlet
  2. Hej Hanne

    Ja det er helt almindeligt kokosmel.. Jeg har også det fra Red Mills, men jeg syntes ikke det bliver så gode med det - det er lidt for pulviseret.

    Det er virkelig motiverende at have en træningsmakker og især på de dage, hvor man ikke lige har lyst til træning. Så det kan klart anbefales. men det kræver jo at begge er enige om, hvad der skal trænes og vi bodyfitness tøser, kan jo godt være lidt krævende engang imellem :)

    Også go søndag til dig :)

    SvarSlet