Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































tirsdag den 24. januar 2012

Skal, skal ikke - motivation

Skal , skal ikke træne - ja disse få ord kørte igennem min hoved mandag eftermiddag. Jeg havde været tidligt oppe, da jeg skulle til KBH og arbejde. Da færgen vippede og jeg er meget lidt søstærk, ja så var mit velbehag i kroppen allerede udfordret fra morgenen af. Jeg skulle herefter med toget hjem til Århus, og tasken var pakket med træningstøj, så jeg kunne tage direkte derned. Men selvom jeg er helt bestemt og motiveret når jeg tager afsted og morgenen, så kommer den 3 timer lange døsige togtur, som dræber al lyst og motivation til aktivitet og træning. Hver eneste gang jeg er i KBH og tager toget hjem, bruger jeg det meste af turen til at diskutere med mig selv, om jeg skal træne eller om det er lidt synd for mig selv med en lang dag og bare vil hjem. Utrolig det skal ske hver gang, så derfor er jeg begyndt at opbygge nogle regler/faktorer der kan få min bagdel sparket afsted !




Backstage til DM

Igår var ingen undtagelse, men de gode tanker vandt heldigvis og jeg fik kæmpet mig til en dejlig omgang træning. Så hvad er det man skal gøre, når man begynder at diskutere med sig selv...?
    
  • Man fortryder aldrig at tage til træning, men fortryder næsten altid, hvis man ikke gør det. 
  • Aftal gerne med en makker at mødes, så er sandsynligheden større.
  • Se ikke en dags fravær fra træning, som bare en lille dag, men tænk på, at hver dag tæller og hver træning tæller.
  • Sig til folk du skal afsted, det kan nogle gange hjælpe, da det forpligter, når man har sagt man vil gøre det
  • Sofaen skal nok være der, når du kommer hjem, så hvad er det lige du skal nå? Prioter træning højt, det skal ikke komme i sidste række, men se det som at have et arbejde.
  • Fokuser på dit mål med træningen, og hvorfor du gerne vil nå det - sæt evt go musik i ørene, der kan lade dig op til en go gang træning
  • Se billeder af dit drømmemål - af dig selv eller andre, du ønsker at ligne

Det var nogle af de punkter der hjalp mig igår til at få sparket mig selv bagi, til at komme afsted - håber det kan hjælpe :)






Ingen kommentarer:

Send en kommentar