Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































lørdag den 21. januar 2012

Hjemvendt.. og syg !

Sunshine.. lige efter han havde gennemført marathon i Mumbai
Så kom jeg hjem fra en dejlig ferie i solens varme og lidt andre indtryk. Det var en dejlig tur til Mumbai, men også en ret hektisk by. Den har alt, dvs alt fra total fattigdom til de dyreste biler og mærker og den fedeste luksus.









Jeg var faktisk inde og se et fitness center derovre (kunne ikke lige dy mig) og det så faktisk fint ud.
Lidt posering foran deres hær...
Men jeg fik dog ikke trænet. Så min krop må være i total relax mode, lige til jeg ramte en dårlig sandwich... Få timer senere og så fik jeg fornøjelsen af al min mad mm.. Ikke særlig sjovt når der 6 timer senere ventede en meget lang tur hjem til DK - ja jeg var ret presset i flyet. Så meget at jeg sad og tiggede min kæreste efter nogle piller jeg havde fået så jeg ikke kastede op  flyet. Men jeg måtte kun spise en.. Så godt det ikke var mig der sad på pillerne hjem i flyet, så havde jeg tømt pakken.
Nå men hjemvendt og først sådan rigtig frisk idag. Godt timet, idet der var medlemsdag i FW centeret idag, hvor jeg havde kastet mig ud i en lille step event med en anden. 80érne vs 90´erne - jubiii. Fed musik og bare dejligt at kunne svede igen. Jeg elsker event timer, medlemmerne er super gode og det er bare fedt at give den gas... Her er lidt billeder og video fra timen (ja lækker 80´er fitness babe ikke....).





Jeg glæder mig så meget til at få styrketrænet imorgen, hvor det næsten er ved at være 2 uger siden sidst !!! Kan slet ikke huske hvornår jeg har haft så lang en pause sidst, så motivationen er mere end i top. Det er enorm :-)

Lige nu venter en dejlig lasange i ovnen til mig - rigtig go melodunde aften derude

Ingen kommentarer:

Send en kommentar