Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 8. januar 2012

Weekend weee.. B-dag

Hvor har det bare været en dejlig weekend. Har nydt det, slappet af, trænet og bagt. Alle gode sager :)
Fik trænet både to timer igår og idag, igår styrke og step, og idag styrke og boks. Er helt pjattet med boks - det er så fedt at kombinere styrke og pulstræning og så bare gå amok. Den fik også fuld gas idag. Det har faktisk været ren B-dag idag: brunch men vennepar, ben og biceps træning samt boks -jubii..
Aftalte med min træningsmakker at vi skal på vægten om en uge og så igen en måned efter, for at se om de der julekilo ikke lige kan sniges lidt væk. Motivationen er at få taget nogle dejlige trænings billeder, så der er billeder i vente om lidt over en måned....

Skal desuden på ferie i næste uge, er lidt spændt på hvordan ens bikini lige sidder.. Men det er jo ret mentalt, hvordan man føler den sidder. jeg så et program den anden aften, om en engelsk journalist, der prøvede at finde frem til, hvorfor kvinder søger efter den perfekte krop.
I mine øjne var hun en pæn tynd kvinde, men hun var ikke tilfreds, når hun så sig selv i spejlet. Dilemmaet er jo bare, at vi kvinder sjældent er tilfredse, ligemeget hvordan vi så ser ud. Der er altid noget der kunne se bedre ud, eller et kilo eller to der er uønsket. Hun konkluderede at kvinder i gennemsnit er på slankekur 30 år af deres liv - det er da lidt tankevækkende, hvor stor en del af ens liv, hvor man konstant søger noget andet end det man har.
Jeg mener ikke man bare skal lade stå til og acceptere det man har og være tilfreds - slet ikke. Men jeg tror vi alle kan blive bedre til at prøve at acceptere, hvordan vi ser ud. Hvis man så ønsker forandring, må der kæmpes for det. Men at sidde og være utilfreds med sin krop og ikke gøre noget ved det - det er spild af kræfter !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar