Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 2. oktober 2011

Nedtælling

Det er lidt vildt at om en uge befinder jeg mig i Herning og er så tæt på det hele går løs.. Kan mærke jeg begynder at blive lidt nervøs. Ved egentlig ikke helt over hvad, men nok bare om det hele skal gå godt og at jeg ikke har glemt et eller andet...

Ellers er jeg ret sulten og træt for tiden. Der er ikke mange kræfter tilbage og desværre heller ikke til træning. Syntes det er ved at være en sløj omgang træning jeg gennemfører, men jeg gennemfører :)
Har det måske lidt som når man er syg - træt og ugidelig men keder mig alligevel. Orker intet, men tiden går for langsomt. Ser fjerner men gider det alligevel ikke. Ved ikke om det giver mening for nogen, men heldigvis er det ved at være tæt på og mine tanker flyver afsted omkring de næste dage.
Jeg tænker også ret meget på mad - ikke så meget usund mad, men bare mad og noget mere af den end det jeg spiser nu... Glæder mig ex til at kunne spise alle de riskager og mandler jeg har lyst til og ikke afmålt og tidsbestemt.

Nå men nedtællingen er begyndt - lets go !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar