Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 24. januar 2016

Living the American way...

Det føler jeg vi har gjort på det meste af ferien, som desværre snart er ved at være slut. Træning har der ikke været meget af, og mad har der været masser af. Og bestemt ikke altid den sunde slags. Det er lidt svært når man spiser ude og er på farten meget af tiden.

Med hensyn til træning havde jeg naivt nok troet vi ville træne meget mere, men med en lille baby er tingene bare lidt anderledes.
Ikke at vi ikke vidste dette, men vi har jo ikke prøvet at rejse rundt med ham før.

Fik endelig trænet igår, da vi chekker ind på det super dejlige hotel resort i Orlando.
MEGA stort hotel med omgivelser man kan løbe i, jep på hotel grunden, da det er et golf resort. Og så et lækkert hotel fitness. Vi spiser godt nok stadig usundt, men det hjælper at have trænet lidt på samvittigheden.

Nedenfor er billeder fra turen på The Keys. Vi kørte hele vejen ned til Key West. Og derefter tilbage til Orlando. Ret lang tur i bil, men Noah klarede det så flot. Og så måtte vi lige spise deres kendte dessert, en Key lime pie. Åbenbart fordi lime er det eneste, der kan gro på de øer.
Vejret var ok på the Keys, men her i Orlando er der ret koldt. Mellem 3-14 grader !!! Ikke ligefrem den slags tøj vi har medbragt i kufferten.


Her er dagens vejr - ret koldt, og det bliver selvfølgelig først varmt, når vi skal hjem igen. Det er snestormen fra NY og Washington der trækker kulde ned til os - de er slet ikke vant til så lave temperaturer hernede...


Kort løbetur efter vi ankom til vores dejlige resort i Orlando...





Ingen kommentarer:

Send en kommentar