Det er nok en af de nemmeste pizzaer at lave, hvis man vil lave den fra bunden. Og så er den lav på kulhydrater og høj på proteiner. Der er ikke anvendt gluten i bunden. Og så er der dobbelt op på proteiner, da bunden er proteinrig og fyldet er med masser af kød. Det mætter nemlig dejligt.
Det er for mig en rigtig fredags dinner, da det godt må være lidt lækkert når nu det er blevet weekend.
Sund proteinrig pizza til 1 person.
Bund:
Det er for mig en rigtig fredags dinner, da det godt må være lidt lækkert når nu det er blevet weekend.
Sund proteinrig pizza til 1 person.
Bund:
- 3 æggehvider
- 1 målene HUSK
- I ss kokosmel (malet)
- Lidt hørfrø
Fyld:
- Tomatsovs
- Oksekød
- Fedtfattig chili spegepølse
- Champion
- Fedtfattig ost
- Ruccula salat (bages selvfølgelig ikke, men ligges på inden servering)
Æggehviderne piskes stive og resten tilsættes og røres forsigtigt rundt. Smøres ud på en bageplade og bages i ovnen i små 10 min. Tomatsovs smøres på og resten af fyldet tilsættes. Bages videre i ovnen i ca 20 min og serveres med frisk ruccula salat på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar