Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 11. januar 2015

Run for it... At løbe med tyk mave :-)

På trods af jeg nu er i 17. uge, så løber jeg stadigvæk og idag var nok en af mine bedste løbeture under graviditeten. Tempoet er sat noget ned siden før jeg blev gravid, men bare glad for at kunne løbe uden problemer.
Jeg fik idag løbet 7,6 km, hvilket er langt i min verden, men benene, maven og kroppen var med mig idag, så det var bare at nyde det.
Solen tittede også frem og så er det bare mega motiverende at møde en masse andre løbere udenfor. Især når man ikke er den langsomste. Min opstår var idag at jeg overhalede 2 personer på min tur. Wuhuu!!

Nogle stopper med at løbe når de bliver gravide, men det er der ingen grund til, hvis man er sund og rask. Kroppen trænger stadig til at blive rørt og der er intet skadeligt ved løb under en graviditet.
Motion er generelt godt og anbefales af læger og sygeplejesker under graviditeten. Selvfølgelig er vi alle forskellige, men min tilgang er, at føles det ikke forkert eller har man ingen gener, hvorfor så stoppe.

Ja tempoet bliver lidt langsommere og der er ikke nye pr på trænings programmet, men det er stadig super god motion. Selve fødslen skylle også blive nemmere ved at holde sin krop i form under graviditeten. Så jeg kører på så længe jeg kan. Og nyder det !

Har da fået trænet 5 gange i denne uge, så det er jeg ret godt tilfreds med. Lad det gerne fortsætte...



Derefter var det hjem til en dejlig omgang frokost. Er vendt tilbage til mit ægge flip, og for tiden bliver der spist en del omelet med salat. Det er super nemt og hurtigt at lave og så er det ikke mindst sundt, proteinrigt samt lav på kalorier.

Til eftermiddagshygge fik jeg bagt min lidt knækbrød - så er det tid til ren søndags hygge. De er sunde og ret enkelte at lave. Og et lunt knækbrød fra ovnen er ren guf :-) opskrift findes her: Knækbrød


Ingen kommentarer:

Send en kommentar