Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 4. januar 2015

Fit graviditet: Part 3

Så kom jeg endelig til sidste del af første trimester (de første 3 måneder) og der var der lidt fremgang at spore fra kvalmen.

1. Trimester, Part 3:
Efter at have haft voldsom træls kvalme i en måned var det med håb og spænding at jeg glædede mig til at se en lidt lysere fremtid. Og den kom heldigvis.  De sidste små 2 uger af mit første trimester var meget bedre. Kvalmen var på retur og jeg følte nu jeg lidt mere kunne være mig selv.
Havde nu lyst til at træne igen og lyst til at spise lidt mere sund og ikke mindst salat igen. Der var lidt en forløsning, for frygtede det værste - at skulle have kvalme i alle 9 måneder.

Men jeg kunne også godt mærke at kroppen var blevet lidt mærket af min noget skæve og langt fra fitte periode. Dervar kommet håndtag i siderne, lårene større og selvfølgelig en mave der var noget svær at skjule.
Jeg måtte begynde at træne i et andet fitness center, end det jeg plejede. Det lyder måske mærkeligt, men det var jo endnu ikke officielt med min graviditet, og en bulende mave er ret svær at skjule i fitness tøj (plejer ofte at træne i nogenlunde tæt siddende tøj).

Ud over kroppen forandrede udseende så var jeg også blevet slap. Det var lige lidt svært at acceptere i starten. Jeg måtte jo nu ikke presse mig selv 100% og manglede en del styrke. Ikke ligefrem noget der var fedt. Og hvis jeg pressede for meget til træning kunne jeg begynde at mærke lidt kvalme igen. Så det blev ikke til de helt vilde træninger.
Men var dog glad for i det mindste at kunne træne igen.

Vægten begyndte også her at spille et puds i mit hoved. Skulle lige lære at acceptere at tage på uden
Total favorit, feta tam tam fra tyrkist butik med agurk stænger.
Ja ja det et ost igen igen, men det er dejligt.
at det betød større muskler og senere diæt med konkurrence. Jeg havde endda drømme hvor jeg havde taget 5 kg på og ikke vidste hvad jeg skulle gøre.

Kan huske jeg vågnede om morgenen og tænkte åh nej det kommer jo til at ske lige om lidt.

Men alt ialt havde jeg det godt og lykkelig over kvalmen endelig var forsvundet :-) brød og ost hang dog stadig fast i mine spise vaner :-) men nye gode var kommet til og sushi var og er et stort hit :-)

Sushi... Elsker det, og ja det er ok at spise under en graviditet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar