Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































torsdag den 22. september 2011

Countdown

Så begynder det for alvor at nærme sig den store dag... 17 DAGE !!! Jeg begynder at glæde mig ret meget og tiden dertil virker heller ikke længere nær så uoverskuelig. Energiniveauet svinger meget fra dag til dag - det eneste der er sikkert er, at jeg om aftenen går helt kold og kan intet!

Men det bedste er så når en ny dag begynder og jeg skal have min morgenmad: havregrød med kanel og sukrin. Det smager fantastisk og kunne spise det døgnet rundt. Den får ikke for lidt med kanel bøtten, og der dufter dejlig i hjemme af jul :-)
Jeg har holdt mig fra netshopping den sidste uge, men jeg vil også mene at jeg har hamstret nok proteinbarer til ret mange dage/måneder.

I dag har jeg taget mig en fri dag fra jobbet, og glæder mig til at have god tid til træning og bare slappe af og tøffe lidt rundt derhjemme. Skal desuden mødes med min opvarmer idag (den dejlige Susanne) og glæder mig til at sludre lidt med hende :)

Vægten er dybt underlig for tiden - jeg taber mig ikke kg mæssigt, men min fedtprocent falder på mine målinger. Ved snart ikke hvad jeg skal tro på. Det er lidt frustrerende ikke at kunne se et vægttab af alle ens anstregnelser, men jeg hænger i og gør alt hvad jeg kan. Jeg føler formen er ved at nærme sig...

Kan I alle have en dejlig dag derude (ja ja humøret er højt idag) !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar