Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































fredag den 19. februar 2016

Uge 3: Presset - på vej af sporet?

Jeg er pt igang med 3. uge af de 8 ialt, hvor der skal spises lidt sundere og dyrkesxregekmæsdigt motion - hvor svært kan det være. Tja åbenbart ret svært igår.
Igår var jo ikke weekend og derfor står der heller ikke slik, chokolade eller andre usunde ting på planen, men det havde jeg vidt lige glemt for en kort stund. Kom til at spise nogle spelt vafler - ja det lyder sundt, men det er de bestemt ikke. Jeg fik så dårlig samvittighed bagefter. Ikke så meget pga kalorierne, men mere for at brydexmin egen aftale. Ahhh skyndte mig at pakke resten væk.

Ud over det, så har jeg været lidt halv syg, så træning har der ikke været meget af. Det stressede endnu mere i mit hovede. For ikke nok med jeg spiste vafler inden det var weekend, men kunne jeg nu heller ikke få trænet de 3 gange om ugen, som mit mål er???

JO JEG KAN OG JEG VIL - så på med løbeskoene imorges og ud og løbe i det kolde vejr med Noah i klapvognen. Det gik ikke stærkt, da Noah syntes det var sjovere at vende sig rundt på maven, istedet for at sove. Men efter et par pitstop og et par alvors ord med Noah, så fik jeg løbet de 5 km, som målet var... Jaaa så mangler jeg kun en gang træning inden ugen er omme.

Dagen startede også med den dejligste morgenmad - græsk youghurt med jordbær, mandler og karamel sirup (sukkerfri). Så nu kan weekenden bare komme an...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar