Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































fredag den 21. december 2018

Tempoet ned - 14 dage til termin

Jep blusen kan ikke længere dække maven...
Jeg prøver men det er svært - denne barsel er på alle måder meget anderledes end den første. Primært med at have en dreng på 3,5 år som man også skal passe og underholde når man er allermest træt.
Og det med at tage den med ro og ikke lave noget er bare ikke lige mig - ville ønske jeg kunne for kan godt stresse lidt af det. Men vil jo bare gerne det hele, stadigvæk...

Der hvor det nok går bedst med at geare ned er i fitness. Det lyder måske mærkeligt, men fitness er mit fristed ikke mindst for hovedet. Og så har jeg her med små 14 dage tilbage måtte geare ned med tempo og vægt. Mere end tidligere.
Kroppen er lidt tung, plukveerne kan mærkes og blodtrykket er lavt (= svimmel).
Men træning hjælper mig - ikke mindst til at min krop og ryg har det meget bedre af lidt bevægelse.

Eks så foregår det meste cardio på en bedstemor cykel, hvor man jo nærmest ligger eller ikke mindst sidder godt til rette. Men hey det er stadig træning og maven kan være der (næsten).

Er spændt på hvor tæt jeg kommer til at træne på fødsel denne gang - sidste gang trænede jeg op til 2 dage inden fødsel. Håber lidt på det samme denne gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar