Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































onsdag den 2. marts 2016

Grøntsags boller uden mel

Hvad gør man, når man har nogle grøntsager der snart ikke kan holde sig længere? Bager da boller af dem... Jeg havde et broccoli hoved der var ved at se lidt kedeligt ud, så bagte nogle grøntsags boller. Det er super nemt, da der ingen hævetid er, og så får man nemt nogle grøntsager indenbords. Konsistensen er lidt anderledes end en alm hvede bolle, men de fungerer bestemt godt som boller. Desuden kan Noah på 8 måneder også spise dem, så det er jo perfekt.

Grøntsagsboller (9 stk)


  • 1/2 hoved broccoli
  • 3 gulerødder
  • 2 æg
  • 3 æggehvider
  • 60 gr havregryn
  • 1 ss hørfrø
  • Evt 1 ss HUSK (kan undlades)
  • 4 ss tomat sovs (brugte pasta sovs på glas)
  • Oregano
Broccoli og gulerødder skæres i små stykker og blendes godt med alle æg. Derefter tilsættes resten og formes med en ske som boller på en plade. Bages i ca 20-25 min ved 200 gr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar