Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































mandag den 14. januar 2019

Formen 6 dage efter fødsel

Så er jeg nået på den anden side af fødslen og graviditeten. Syntes faktisk det både er hårdere og nemmere denne gang.
Hårdere fordi jeg ikke kan være der på samme måde sim før for Noah og hårdere med tanken om at jeg lige om lidt skal jonglere med to børn, når manden starter på job.
Lettere fordi man har erfaringen, er mere afslappet og min krop ikke helt er så medtaget sim sidst. Når det så er sagt er jeg hverken klar eller har lyst til at træne endnu. Min krop er stadig træt og jeg tager det stille og roligt for at den skal komme sig.

Sået det jo fedt at kroppen allerede reagerer positivt mht vægttab og at maven stille og roligt trækker sig sammen. Jeg er ikke typen der straks får flad mave igen efter fødsel og ved der skal kæmpes for det senere hen. Men er da på vej...
Tog et billede 6 dage efter fødsel, hvor jeg havde smidt ca 8 kg. Det er da dejligt at det går den rette vej. Tænker lidt over hvad jeg spiser men samtidig er der plads til slik og proteinbarer (de er virkelig blevet en last for mig denne gang - min treat når jeg lige har behov for det - alternativet ville være chokolade).




Ingen kommentarer:

Send en kommentar