Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































lørdag den 26. januar 2019

Bage under barsel

Her den første spæde start af min barsel og med den lille har der ikke været det helt store overskud i køkkenet. Træthed og egentlig en lidt underlig appetit der ikke helt er til at finde ud af (nok også pga træthed) gør at bagning mm ikke bliver til det helt vilde.
Men det betyder ikke at jeg ikke bager mm - det er bare den nemme læsning jeg holder mug til, hvis ikke det er ultrarent men blot en proteinbar og en Pepsi max (total afhængig af begge dele pt). Har en mega trang til chokolade, men har egentlig kæmper mig meget godt udenom de fleste dage med andre alternativer, som på nedenstående billeder...
Det er nemme og sunde desserter/snacks og smager stadig fantastisk. Chokolade kagen er fra bodylab og blot en pulver blanding (igen nemt) men protein tilføjet.
Så der laves lidt i køkkenet, men pt bliver det blot til de nemme og hurtige løsninger - og det er der jo heller ikke noget galt med.
Chokolade kage fra bodylab

Hindbær is/skum uden sukker og med protein

Kokoskugler som laves min 1 gang om ugen

Protein pandekager - altid et hit i weekenden til morgenmad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar