Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































mandag den 9. maj 2016

Ny uge - ny udfordring

Dejligt med en ny uge, for det åbner for mig nogle nye muligheder. Sidste uge var både afslappende og hektisk. Nok lidt for afslappende mht træning og kost, men var på forlænget weekendtur til Berlin og så skal det jo nydes.

Men nu trænger jeg til at sparke mig selv lidt bagi og komme i gang. Så jeg startede morgenen med at løbe 5 km i det smukke vejr.
Det er lidt nemmere at få trænet når Noah er i vuggestue nogle timer. Det går ikke stærkt med mit løb, men håber snart der kommer lidt mere fart i benene, for har meldt mig til at løb. Kan næsten ikke huske hvornår jeg sidst har været til et løb, men trængte til lidt motivation. Ja ja det er kun 5 km, men det er jo også den distance jeg bedst kan lide.

Gennemførsel er ikke noget problem, men tiden er min udfordring. Jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg skal stile efter, for syntes mine løn svinger alt for meget i hastighed. Imorges fik jeg kæmpet mig lige under 25 min på de 5 km, som jo ikke er super hurtigt.
Tror bare jeg vil prøve at nyde løbet og presse så meget ud af de ben som muligt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar