Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































tirsdag den 19. april 2016

Træning ALENE - me, myself and I

Morgen løbetur
Ja det har jeg praktiseret i 2 dage nu - det er jo helt stort. Noah er nemlig begyndt i vuggestue, så det giver lidt ekstra tid til mig og min træning.

I går var det en løbetur og kom da helt op på 6 km - det er stort for mig pt.

Idag var det mor/barn holdet jeg var afsted til alene. det føltes helt forkert ikke at have Noah med, men jeg skal jo nok også lige lære at Noah ikke er 24/7 ved mig, men nu skal passes. Men f...k hvor var det hårdt. Noah laver lidt for meget ballade på timen efterhånden, så jeg er nok kun aktiv på timen ca 50-70% af timen. Men i dag var jeg jo på og aktiv 100% - av det kan mærkes.

Forhåbentlig bliver der mere tid til træning og mere tid til at bage lige igen, for det har ikke været nemt på det sidste med nogen af delene. Noah er efterhånden over det hele, så man har ikke meget alenetid.

Jeg har endnu ikke sat mig nogen mål (det gik jo ikke helt så godt sidste gang), men stræber efter at træne 3 gange i ugen. Og så må man sige ugen er skudt godt i gang med træning både mandag og tirsdag :-)
Fra sidste uges mor/barn hold - mon ikke han bliver stærk endag??

Ingen kommentarer:

Send en kommentar