VelkommenVelkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness

torsdag den 13. april 2017

Lorte løb

Med fare for at lyde lidt for negativ, så var det virkelig oplevelsen med mit løb idag. Jeg er nu på 6. dagen med hovedpine og snot over det hele, men tænkte at løb og frisk luft evt ville gøre godt. Det gik også godt de 2 første km, men derefter gik det ned af bakke.
Jeg skulle på toilet, men var bestemt efter at få læbet 5 km, så det var bare at presse ballerne sammen og løbe videre. Efter 4 km ramte jeg allerede muren og var helt færdig. Derudover prøvede jeg en ny genvej, som bestemt ikke var en genvej, da jeg løb forkert, og ikke kunne finde ud. Magtede ikke at skulle løbe tilbage for var bare træt og det toilet besøg begyndte også at være tiltrængt.
Nå måtte så kravle udenom et hegn for at kunne komme hjem... Og hjem kom jeg, helt og aldeles færdig... Det positive er da at jeg endte med at få løbet 7 km, hvilket føles ret rart efter at have været på toilet og i bad.

Mon ikke det sjove og motiverende træning snart kommer tilbage - for det kunne jeg virkelig godt bruge.

Løbe billede fra da løb var lidt sjovere i Thailand

2 kommentarer:

 1. Hej Lene
  Jeg har prøvet at finde en mail så jeg kan komme i kontakt med dig uden held.
  Vi leder på nuværende tidpunkt efter interessante fitnessfolk.
  Kan du ikke kontakte mig på: cecilie@traeningsguiden.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Cecilie.

   Du kan fange mig på lenejuel@hotmail.com - prøver lige at sende dig en mail

   Slet